BURDUR / MERKEZ - MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ ANAOKULU

Nis

MAKÜ Anadokulu Müdürü Aysel Yalçın ve öğretmenler eşliğinde öğrenciler, Rektör Dalgar’a merak ettikleri soruları sordular. Rektör Dalgar ise tüm öğrencilerle tek tek sohbet ederek onların taleplerini dinledi.

Ziyarette Rektör Dalgar, 23 Nisan dolayısıyla koltuğunu temsili olarak öğrencilere devretti. Rektörlük makamına geçen öğrencilerimizin öncelikle istedikleri ise olumsuz hava şartlarından dolayı zarar gören parkımızın yeniden yapılması oldu.

Rektör Dalgar’ın süt ve kek ikramından sonra çocuklar rektörlük bünyesinde Mehmet Akif Ersoy için oluşturulan özel alanı ziyaret ettiler. Ziyaret fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Mrt

Milli Mücadelenin büyük eseri İstiklal Marşı’mızın kabulünün yıl dönümünde bu eşsiz eseri Türk Milletine armağan eden Vatan Şairi Mehmet Akif Ersoy’u rahmet ve şükranla anıyoruz.

Kas

24 Kasım ogretmenler günü sebebi ile okulumuz öğretmeni Nurcan Kunt EROL  İstanbul'da ki buluşmaya temsilci olarak katılmıştır.

Kas

Dünyanın her tarafında öğretmenler insan topluluğunun en özverili ve saygıdeğer unsurlarıdır. (M.Kemal Atatürk) Öğretmenler gününüz kutlu olsun

Haz

Dünya  Çevre Günü etkinlikleri içerisinde veli ziyareti ile Sera Gezisi gerçekleştirildi.

Ey Yükselen Yeni Nesil, İstikbal Sizindir

May

Makü anaokuluna bağlı Asımın Nesli Anasınıflarında Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman'ın katılımıyla Meslek liseli öğrenciler tarafından üretilen tahta oyuncak dağıtımı yapıldı.

May

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğünce düzenlenen etkinlik kapsamında  üniversitemize gelen Erken Çocukluk Eğitimi Dünya Organizasyonunun (OMEP) Avrupa Başkan Yardımcısı ve Patras Üniversitesi (Yunanistan)  Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı  Doç.Dr. Nektarios STELLAKİS,  Prof. Dr. Perihan ÜNÜVAR ve Prof. Dr. Fatma ÇALIŞANDEMİR ile birlikte okulumuza ziyarette bulundular. Okulumuzun fiziksel koşullarını ve eğitim ortamlarını oldukça nitelikli bulan STELLAKİS  eğitim binasının açılması ve eğitim ortamlarının düzenlenmesinde katkısı bulunan herkese teşekkür ederek okulumuzdan ayrıldı.

Nis

Ulusal Egemenlik Bayramımız Kutlu Olsun.

Cumhuriyeti biz kurduk,siz yaşatacaksınız. M.Kemal Atatürk

Nis

Burdur Spor Lisesi öğrencileri ile depremzede ögrecilerimiz spor etkinlikleri yapıyor

Mrt

Bu sevinci 'Ramazan Pastası' ve Ramazan Manisi ile pekiştiren okulumuz Dahiler sınıfı öğrencimiz Mehmet Emin' e ve değerli ailesine çok teşekkür ediyoruz.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programımız