BURDUR / MERKEZ - MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ ANAOKULU

Mrt

Düzenlenen Etkinliklere Sayın Milli Eğitim Müdürü  Nesrin KAKIRMAN ve Eğitim Müfettişleri Başkanı Ercan DINCTURK 'TE katılarak çocukların mutluluğunu paylaştı.

Mrt

Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın!

Mrt

Burdur Halk Eğitim Merkezi ve MAKÜ Anaokulu İşbirliği İle KYK Yurtlarındaki Anasınıflarina Oyuncak Dağıtımı Yapıldı

Kas

Aramızdan ayrılışının 84. yılında ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk' ü saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.

Kas

ÖĞRENCİLERİMİZ OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNDEN ALİME YILDIRIM REHBERLİĞİNDE 8-23 EKİM KODLAMA HAFTASINDA "FUN CODING JOURNEY" ETKİNLİĞİNE KATILARAK

OKULUMUZA  CODE WEEK SERTİFİKASINI ALMAYA HAK KAZANDIRDI. HER BİR ÖĞRENCİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ 8-23 EKİM KODLAMA HAFTASINA "FUN CODING JOURNEY" ETKİNLİĞİ İLE KATILMIŞTIR.

Ekm

Nis

Çocuklar deneyleri gözlemledikçe ve deney yaptıkça araştırma yapma,soru sorma ve merak etme istekleri oluşur.Sorgulayan,düşünen bireyler haline gelirler.Bu da hem okul hayatında hem de günlük hayatlarında başarılı bireyler olmasını sağlar.Deneyler ile çocuklar bilime ilgi duymaya başlarlar.Çevrede olup biten fen ve doğa olaylarına dikkat etmeye başlarlar.Neden sonuç ilişkisi kurmaya başlarlar.Böylece karşılarına çıkan promlemlere çözümler üretebilirler ve bilime katkıda bulnabileceklerini fark ederler.Kavrayarak öğrenmeye alışırlar.

Nis

ELİ BELİNDE KIZ

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında, Bakanlığımız ve Millî Eğitim Bakanlığı öncülüğünde AFAD Başkanlığı koordinasyonda 81 ilde tüm okullarda eş zamanlı olarak Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı düzenlendi.

Şbt

Aralık ayında Kültürel Kodlarımı Öğreniyorum projemiz kapsamında kilim dokuma sanatını inceledik. Geçmişten günümüze kadar gelen kilim dokumacılığının ülkemizdeki önemini kavradık. Kilimin desenlerini, renklerini inceledik. Çocuklar kilim dokumasının tekniğini öğrendiler. Kilimin desenleriyle ilgili okuma-yazma çalışmasıyla çocuklara simetri kavramının kazandırmaya çalıştık. Ülkemizde hangi yörelerimizde kilim dokuma sanatımız daha yaygın araştırdık ve buı şekilde kilim dokuma sanatını öğrendik. HER ÜLKENİN SANATI KÜLTÜRÜNÜN YANSIMASIDIR.